My Collie Sierra

Sierra, Iridecent She's Like the Wind geb. 9 juni 2003

ENDLESS DESIGN MAMBO MAN
OLD GOLDEN GATES ARRESTING MIND WESTOAK FIREWALKER -
-
WASSAIL ANNIE'S SONG -
-
U'RE SO BEAUTIFUL OF SLATESTONE SUPER COOL OF SLATESTONE -
-
JOLIE PRINCESSE DE LA VALLEE DE TRESORS -
-
TIAMO'S QUEEN-BLUE
EMRYKS FANTUM OF THE NIGHT KOURIKA MANTIKA AT TROYDON -
-
EMRYKS LOVE IN THE MIST -
-
TIAMO'S LA LUNA BLUE BLUEROYCE MIDNIGHT ARROW -
-
BLUEROYCE SPANISH ROSE -
-


Sierra is niet meer, maar vergeten doen we haar nooit meer...
9-6-2003 - 10-3-2011

Voor Kaitlin was ik op zoek naar een maatje om haar angst voor grote honden te overwinnen, dus op zoek naar een volwassen collie.


Sierra werd op marktplaats aangeboden als een ware schoonheid die ivm echtscheiding een ander thuis zocht.
Daar aangekomen trof ik een hoopje zielig vuile ellende aan.
Heb haar zonder te twijfelen meegenomen, na vele ups en downs ontpopte ze zich als een lieve zelfverzekerde mooie hond waar ik geen moment spijt van heb gehad.
Sierra en Kaitlin kunnen het inmiddels samen goed vinden en zijn een team geworden als de een moet snuffelen wacht de ander enz.

Sierra is altijd aan mijn voeten te vinden en zal mij met poot en tand verdedigen als het moet, ze aanbid me.
Het mooie aan deze twee honden is dat wat de een niet heeft vult de ander aan. Ik ben trots op mijn collies

Als een echte beauty stond je op marktplaats aangeboden in verband met een echtscheiding. Daar aangekomen trof ik een zielig hoopje vuile ellende,tussen die stinkende wolbaal staarde twee vragende oogjes me aan,neem me mee.ik twijfelde geen minuut en nam je mee. Je hebt twee dagen op vier tegels gestaan je wist niet wat je met je vrijheid aan moest. Je had in een benche in een schuur in je eigen vuil gelegen.je knipperde met je oogjes toen we je buiten lieten je had al even geen buiten licht meer gezien. Je tanden waren als koffiebonen en je nagels zo lang dat je nauwelijks kon lopen. Je was onzeker en kon een kreng zijn voor anderen,maar na vele ups en downs ontpopte je tot een zelfverzekerde hond waar ik geen minuut spijt van heb gehad,je was lief zat het liefst in me,Spelen met een bal was je hobby en keffen jeetje wat was je vocaal.als we gingen wandelen naar het meer was je er niet meer weg te slaan, zwemmen en eten ,wat was je veel tekort gekomen dat waren je grootste hobby`s. Er was met 7 maanden HD geconstateerd daarom moest je bij je eerste baasje weg en toen begon de ellende. het tweede baasje ging scheiden dus daar moest je ook weer weg.je was 1,5 jaar toen je naar je derde baasje ging en die verwaarloosde en mishandelde je tot je weer weg moest. ik heb je belooft dat je hier tot je dood mag blijven. behalve HD had je door de slechte verzorging en mishandeling artrose in rug nek en een voorpoot, .Gelukkig heb ik een goede dierenarts en jij een wil om door te gaan zo konden we het nog enige tijd uitstellen. na je sterilisatie ben je niet meer de oude geworden en kwamen er steeds meer klachten,ondanks een dubbele dosis medicijnen kon je je urine niet meer ophouden dit werd steeds erger en je voelde je zelf er niet happy bij ,je werd er nerveus van. de laatste dagen kreeg je hevige bij werkingen van de medicijnen ik wilde je die ellende besparen je had al genoeg ellende gehad. als lijden een last wordt is het tijd om te rusten. Vaarwel grijze muis ik zal je nooit vergeten je was een hond uit duizenden met een gebruiksaanwijzing,maar die heb ik op tijd gevonden. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en zo sterk was het zo lang vol te houden. Wat zal ik me vervelen dat ik niet meer steeds de keuken hoef te dweilen als jij gedronken had. en wie maakt me nu waker door zijn natte neus in mijn gezicht te drukken als ik het er even van neem. Kaitlin je vriendin, en ik zullen je ontzettend missen. Ook de boswachter want jij naam alle blikjes bavaria en red bull mee naar huis die rondslingerde in het bos.